Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

CHP Bandırma Belediye Meclis Üyesi Panç: Otoparkları kiralayan şirket, Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan indirimli otopark tarifelerini uygulamıyor”

CHP Bandırma Belediye Meclis Üyesi Panç:  Otoparkları kiralayan şirket, Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan indirimli otopark tarifelerini uygulamıyor”

CHP Balıkesir Belediye Meclis Üyesi Dr. Selim Panç, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan otopark ücretlerindeki indirim ve ilk 15 dakika ücretsiz, 16-60 dakika 1 TL. 60 dakikadan sonrasının 1 TL otopark kararının UCS Şirketi tarafından uygulan

CHP Balıkesir Belediye Meclis Üyesi Dr. Selim Panç, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan otopark ücretlerindeki indirim ve ilk 15 dakika ücretsiz, 16-60 dakika 1 TL. 60 dakikadan sonrasının 1 TL otopark kararının UCS Şirketi tarafından uygulanmamasını eleştirdi.
Panç “Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı karar ile otopark giriş ücretlerinin 16-60 dakika arası 3 liradan 1 liraya düşürülmüş, ilk 15 dakika ücretsiz park uygulamasının yeniden getirilmesi uygun görülmüştür. Bu karar Valilik onayından da geçip UCS Park’a tebliğ edilmiş ancak şehrimiz cadde otopark işletmesini yürüten UCS Park Şirketi vatandaşlarımızın lehine alınan bu doğru kararı uygulamayarak 1 Ocak itibari ile 2,5 liradan 3 liraya çıkardığı ilk 1 saatlik otopark ücretini yeniden keyfi olarak 2,5 liraya indirip yine ilk 15 dakika ücretsiz park uygulaması uygulamaya koymamıştır. Valilik tarafından da kabul edilen bu kararı yok sayarak vatandaşlarımızın haklı tepkisini toplayan UCS Park’tan vatandaşlarımızın bu konuda şikayetleri giderek artıyor. Halkımızın ‘UCS Şirketi Meclis’ten büyük mü?’ tepkileri giderek artıyor. “ dedi.
Konu ile ilgili görüşlerini almak için UCS Park Şirketi’ni aradığını ancak şirketten kendisine geri dönüş yapılmadığını belirten Panç “Balıkesir Büyükşehir Raylı Sistem ve Ulaşım Müdürü Metin Ermiş’e konu ile ilgili bilgi almak için ulaştım. Büyükşehir Raylı Sistem ve Ulaşım Müdürlüğü tarafından kararın UCS Park şirketine Valilik onayı sonrası tebliğ edildiğini iletti. Bu durum sonrasında da UCS Park şirketini arayarak son durum hakkında bilgi almak istedim şu saate kadar şirket üzerinden tarafıma geri dönüş olmadı.“ diyerek sözlerine ekledi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı